Головний тренер Лівого берега Віталій Первак відреагував на сенсаційний вихід команди в УПЛ

У фіналі чотирьох турнірів за вихід до УПЛ команда «Лівий берег» розібралася з «Минаєм» з рахунком 3:0 і виборола право замінити «Дніпро-1» в елітному дивізіоні.

Матч оцінив наставник «Лівого берега» Віталій Первак.

«Все пішло за нашим планом. Тяжкий матч, обидві команди хотіли виграти. Ми задоволені, але, можливо, вже завтра зрозуміємо, що ми наробили. І попереду ще багато роботи. І скоро вже матч в УПЛ перший.

Звичайно, ми плануємо посилення. Нам воно потрібне.

На передматчевій установці налаштовував підопічних зіграти організовано в середній зоні та дисципліновано в обороні й не повторити помилок футболістів «Епіцентра», які в півфіналі поточного турніру з «Минаєм», як кажуть, «привезли» собі два голи.

Також важливо було впіймати ритм гри, бо «Минай», хоча й кардинально в міжсезоння змінив склад, але намагається діяти жваво, контролювати м’яч. Ось чому треба було продемонструвати непоступливість. Вважаю, що це нам вдалося. Не можу сказати, що після того, як в середині першого тайму ми забили двічі, доля протистояння була вирішена.

Після перерви закарпатці завдяки свіжим гравцям додали обертів й провели кілька загрозливих атак. Проте «Лівий берег» не лише вистояв, а й довів справу до розгрому. Тільки тоді я остаточно повірив, що така бажана путівка до елітного дивізіону вже нікуди не дінеться. Хлопці – молодці, але спочивати на лаврах – нема коли.

Завтра – відновлювальні процедури, а потім розпочинаємо підготовку до дебюту в УПЛ. Приємно усвідомлювати, що ти з підопічними пишеш історію», – сказав Первак.

Вже 4 серпня команда має зіграти у 1-му турі УПЛ проти ЛНЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *