Партизан – Динамо: слова Олександра Шовковського перед матчем

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував прийдешній матч-відповідь проти сербського Партизана у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів-2024/25.

“Безумовно, перша гра має велике значення, але професіонали не мають відрізняти перемоги від поразок та готуватися до будь-якої гри з максимальним бажанням проявити свої найкращі якості – як особисто кожен гравець, так і команда загалом. Тому до цієї гри ми готувалися з великим бажанням продемонструвати хорошу гру, свої бійцівські якості. Як кажуть, ми зіграли лише перший тайм, а другий уже відбудеться завтра на цьому стадіоні”.

“Наразі до заявки на гру не потрапляє лише Олександр Тимчик. Натомість до команди приєдналися Тарас Михавко та Матвій Пономаренко, які виступали на юнацькому чемпіонаті Європи. Вони готуються разом із командою вже. Тож усі в строю та готуються до майбутньої гри. Щодо безпосередньо стартового складу, то будемо вирішувати сьогодні ввечері або завтра зранку внесемо певні корективи. Але про це ви дізнаєтеся вже перед матчем”.

Нагадаємо, Динамо вже прибуло до Белграда на поєдинок у відповідь з Партизаном. Всього Шовковський привіз на матч 27 футболістів, включаючи Тараса Михавка та Матвія Пономаренка, які виступали у складі збірної України U-19 на юнацькому Євро-2024.

Динамо розгромило Партизан у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів (6:2). Перед поєдинком, що пройшов у польському Любліні, кияни відмовилися від усіх офіційних заходів із сербським клубом, який раніше з’їздив на «братський» турнір до москви.

Матч-відповідь пройде завтра, 31 липня. Початок гри – о 21:00 за Києвом. При цьому поєдинок на арені Партизана пройде без глядачів. Зустріч румунська бригада суддів на чолі з Маріаном Барбу.

Наступним суперником Динамо по Шляху представників ліг може стати шотландський Рейнджерс. Кияни зіграють у третьому кваліфікаційному раунді, якщо не дозволять Партизану здійснити диво у Белграді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *