Андрій Ярмоленко висловився про матч-відповідь Динамо з Партизаном у Лізі чемпіонів

Вінгер столичного Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував майбутній матч-відповідь з Партизаном у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів-2024/25.

“Ми професіонали. Ми знаємо, що далі проходить команда, яка виграє протистояння за сумою двох поєдинків. Тому ми налаштовуємося на серйозну гру. Добре, що досягли такого результату в першому матчі, але [сьогодні] буде зовсім інша гра”.

“Звичайно, хочеться подякувати нашим вболівальникам, українцям, які прийшли на цей матч і підтримали нас. Але я б не хотів говорити зараз про перший матч, оскільки це вже історія, і нам потрібно налаштовуватися на майбутній поєдинок, ніби це буде тільки перша гра у протистоянні. Нам потрібно забути цей результат і виходити показувати хороший футбол і досягати результату”.

Динамо вже прибуло до Белграда на поєдинок у відповідь з Партизаном. Загалом коуч біло-синіх Олександр Шовковський включив у делегацію на матч 27 футболістів, включаючи Тараса Михавка та Матвія Пономаренка, які виступали у складі збірної України U-19 на юнацькому Євро-2024.

Динамо розгромило Партизан у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів (6:2). Перед поєдинком, що пройшов у польському Любліні, кияни відмовилися від усіх офіційних заходів із сербським клубом, який раніше з’їздив на «братський» турнір до Москви.

Поєдинок у відповідь пройде завтра, 31 липня. Початок гри – о 21:00 за Києвом. При цьому матч на арені Партизана пройде без глядачів. Зустріч румунська бригада суддів на чолі з Маріаном Барбу.

Наступним суперником Динамо по Шляху представників ліг може стати шотландський Рейнджерс. Кияни зіграють у третьому кваліфікаційному раунді, якщо не дозволять Партизану здійснити диво у Белграді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *