Атлетіко чи Рома? Артем Довбик погодив умови контракту зі своїм новим клубом

Перехід українського нападника Жирони Артема Довбика до Роми практично здійснено.

Форвард вирішив перебратися до Риму після особистої розмови з коучем Вовків Даніеле Де Россі. Особистий контракт українця до 2029 року вже погоджений: зараз клуби обговорюють фінансову сторону угоди.

Як повідомив журналіст Ніколо Скіра, римляни запропонували Артему вищий оклад (3 млн євро на рік), ніж Атлетіко. Рома працює над офіційною пропозицією Жироні у розмірі понад 30 мільйонів євро плюс бонуси за гравця.

Серед численних претендентів на Довбіка раніше називалися Тоттенгем та Ювентус, а також Мілан. Крім того, українець входив у шорт-листи Арсеналу та Наполі.

Нинішній контракт Довбика із Жироною розрахований до 2028 року. Сам гравець був визнаний найкращим гравцем Жирони у сезоні 2023/24. Під час голосування українець випередив захисника Еріка Гарсію та вінгера Савіо.

Довбик у серпні минулого року перейшов із Дніпра-1 до Жирони і видав феноменальний сезон. Артем став найкращим голеадором Прімери з 24 голами, також зробив 10 асистів, а Жирона сенсаційно фінішувала у топ-3 та вперше в історії кваліфікувалася до Ліги чемпіонів.

Рома цього міжсезоння підписала вже двох новачків — голкіпера АЗ Меттью Райана і півзахисника Ренна Енцо Ле Фе. Також повідомлялося про інтерес римлян до нападника Вільярреала Александра Серлота.

Команда Даніеле де Россі посіла шосте місце у минулому розіграші Серії А. У першому турі нового сезону Рома зустрінеться з Кальярі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *