Артем Довбик не полетів до Мадриду на підписання контракту з Атлетіко: відома причина

Форвард Жирони Артем Довбик не полетів до Мадриду для підписання контракту з Атлетіко.

Сьогодні повідомлялося, що українець пропустив заключне тренування у Жироні та вирушив оформлювати трансфер до Атлетіко. Планувалося, що Довбик підпише контракт із Атлетіко до 2029 року.

Проте в останні години на Артема з’явився серйозний покупець з топ-чемпіонату, який виглядає привабливішим для нападника, ніж переїзд у стан Матрацників.

Спочатку повідомлялося, що Жирона та Атлетіко вже погодили всі умови трансферу за 40 мільйонів євро, залишилося лише домовитися про структуру платежів. Сам Довбик погодив з Атлетіко умови особистого контракту.

Серед численних претендентів на Довбіка раніше називалися Тоттенгем та Ювентус, а також Мілан. Крім того, українець входив у шорт-листи Арсенала та Наполі.

Нинішній контракт Довбика із Жироною розрахований до 2028 року. Сам гравець був визнаний найкращим гравцем Жирони у сезоні 2023/24. Під час голосування українець випередив захисника Еріка Гарсію та вінгера Савіо.

Довбик у серпні минулого року перейшов із Дніпра-1 до Жирони і видав феноменальний сезон. Артем став найкращим голеадором Примери з 24 голами, також зробив 10 асистів, а Жирона сенсаційно фінішувала у топ-3 та вперше в історії кваліфікувалася до Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *