Динамо – Партизан: аналітики оцінили шанси “біло-синіх” обіграти сербів в Лізі чемпіонів

23 липня у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське Динамо зіграє з Партизаном. На думку аналітиків букмекерських контор, Динамо – фаворит матчу із Партизаном, який пройде у Любліні на стадіоні Арена Люблін.

Шанси Динамо на перемогу букмекери оцінюють як 1х1.66. Імовірність виграшу Партизана – 1х5.6. Шанс на те, що матч Динамо – Партизан завершиться внічию – 1х4.

Динамо вп’яте у своїй історії зіграє з Партизаном. Попередні чотири матчі завершилися перемогою киян. Переважніше, незважаючи на перший офіційний матч сезону, мають шанси Динамо і зараз.

Кияни перевершують Партизан за складом, досвідом та, сподіваємося, характером. Вартість складу біло-синіх у два рази більша, ніж оцінюється ростер Партизана. У складі Динамо більше гравців збірних, а чемпіонат України, навіть у нинішньому вигляді, не поступається першості Сербії.

На відміну від Динамо, Партизан уже розпочав сезон, мінімально обігравши у першому турі чемпіонату Напредак. Матч із Динамо стане для Партизана другим гостьовим поєдинком поспіль, а шанс на те, що белградському клубу вдасться забити гол у Любліні, букмекери оцінюють як 1х1.63. Імовірність на “індивідуальний тотал Динамо більше 1” складає 1х1.23. При цьому ймовірність того, що в матчі не заб’є одна з команд, букмекери оцінюють як 1х1.88.

Традиційно сербські команди непоступливі та незручні суперники. Та й чого гріха таїти, часто грають брудно. Не дивно, що ймовірність червоної картки у матчі букмекери оцінюють як 1х3.7. А шанс на “Динамо не програє, а тотал матчу менше 2.5” складає 1х2.22.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *