Головний тренер Партизана оцінив шанси сербів у матчі проти Динамо в Лізі чемпіонів

Головний тренер сербського Партизана Александр Станоєвич прокоментував майбутню дуель з київським Динамо у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів-2024/25.

“Нечасто випадає така можливість – грати у кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми граємо проти великого та хорошого клубу, але ми також хочемо чогось досягти. У мене немає сумнівів, я знаю, які 11 гравців вийдуть на поле”.

“Динамо – фізично домінантна команда, яка має відмінні технічні якості. У них також є деякі недоліки, я говорив про це зі своїми гравцями. Ми повинні стежити за їхньою атакуючою лінією, тому що вони завершують атаки з великою кількістю гравців у штрафному майданчику суперника”.

“Кожен рахунок у виїзному матчі, який можна відіграти вдома, є позитивним. Можна мати позитивний результат і не знати, чи зможеш ти пройти далі чи ні. Я не розглядаю прохід далі виключно шляхом нічиєї чи перемоги у першому матчі”.

Перша зустріч між Динамо та Партизаном пройде у польському Любліні сьогодні, 23 липня. Початок гри – о 21:00 за київським часом (20:00 за місцевим). Головним арбітром поєдинку стане німець Крістіан Дінгерт.

Поєдинок у відповідь у Белграді відбудеться за вісім днів — у середу, 31 липня. Розпочнеться зустріч також о 21:00 за Києвом. При цьому матч на арені Партизана пройде без глядачів.

Наступним можливим суперником Динамо Шляхом представників ліг може стати шотландський Рейнджерс. Кияни зіграють у третьому кваліфікаційному раунді, якщо зможуть пройти Партизан у другому. У разі програшу Партизану столичний клуб опиниться у третьому кваліфікаційному етапі Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *