Ерлінг Холанд вирішив залишити Манчестер Сіті: де продовжить карʼєру норвежець

23-річний норвезький нападник “Манчестер Сіті” Ерлінг Холанд може змінити клубну прописку в найближчі роки. За даними видання Caughtoffside, зірковий форвард виявив зацікавленість у переході до мадридського “Реала”.

Холанда приваблює перспектива виступати в одній команді з такими гравцями, як Вінісіус, Мбаппе та Беллінгем. Згідно з джерелами, норвежець планує відпрацювати свій контракт з “Манчестер Сіті” до літа 2027 року, після чого може приєднатися до “королівського клубу” на правах вільного агента.

Одним з факторів, що впливають на рішення Холанда, є можливий відхід головного тренера “Сіті” Жузепа Гвардіоли у 2025 році. Іспанський фахівець розглядається як потенційний кандидат на посаду головного тренера збірної Англії.

У минулому сезоні Холанд продемонстрував вражаючу результативність, забивши 35 голів та віддавши 6 результативних передач у 45 матчах за “Манчестер Сіті” у всіх турнірах.

Ця інформація додає інтриги до майбутнього трансферного ринку, де Холанд може стати одним з найбажаніших гравців для топ-клубів Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *