Захисник збірної України Віталій Миколенко зацікавив італійський топ-клуб

Український захисник Віталій Миколенко, який наразі виступає за “Евертон”, привернув увагу італійського “Наполі”. Чемпіони Італії тривалий час вивчали гравця та нещодавно розпочали попередні переговори щодо його можливого трансферу.

Зацікавленість “Наполі” підкріплюється тим, що керівництво клубу та новопризначений головний тренер Антоніо Конте добре знайомі з можливостями Миколенка. Варто зазначити, що Конте раніше вже виявляв інтерес до українця, коли очолював “Інтер”.

“Евертон”, зі свого боку, не має наміру легко розлучатися з Миколенком. Однак ситуація ускладнюється тим, що англійський клуб зацікавлений у півзахиснику “Наполі” Йеспері Ліндстремі. Це може стати підґрунтям для подальших переговорів між клубами.

Миколенко приєднався до “Евертона” в січні 2022 року, перейшовши з київського “Динамо”. У минулому сезоні він провів 34 матчі за ліверпульський клуб у всіх турнірах, відзначившись двома голами.

Обидва клуби готуються до старту нового сезону: “Евертон” зустрінеться з “Брайтоном” 17 серпня в рамках першого туру АПЛ, а “Наполі” розпочне захист титулу в Серії А матчем проти “Верони” 18 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *