Стало відомо, де продовжить карʼєру екс-тренер Динамо і Шахтаря Мірча Луческу

Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу може стати наставником збірної Румунії.

Повідомляється, що нинішній головний тренер румунської збірної Едвард Йорданеску вирішив піти з цієї посади, щоб більше часу проводити зі своєю родиною. Діючий контракт Йорданеску з румунською федерацією закінчується наприкінці липня. Ще одним кандидатом на цю посаду називається Георге Хаджі.

На початку травня цього року з’явилася інформація, що київське Динамо запропонувало своєму екс-тренеру посаду генерального директора клубу. Сам Луческу заявляв, що визначиться зі своїм майбутнім наприкінці травня. Раніше фахівець відхилив пропозицію від Бешикташа.

За інформацією румунських журналістів, сам коуч чекає пропозиції від національної збірної Румунії, з якою хотів би попрацювати до завершення кар’єри. У грудні Мірча також називався серед кандидатів на роль нового тренера Ліона, клубу другого румунського дивізіону Корвінула та загребського Динамо.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи-2024 збірна Румунії вийшла у плей-офф турніру, посівши перше місце у групі Е. У першому турі групового етапу румуни розгромили збірну України з рахунком 3:0. У 1/8 фіналу Євро-2024 команда програла Нідерландам (0:3).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *