Мирон Маркевич виступив з офіційною заявою щодо звільнення з Карпат

Мирон Маркевич підтвердив, що залишив посаду головного тренера у львівських Карпатах.

“Скажу так: я відійшов. Але продовжую активний спосіб життя. Роблю пробіжки, по 3 рази на тиждень граю у футбол. Якщо граю за ветеранів 2 тайми по 40 хвилин, то я дуже добре почуваюся. Тож якщо побачу, що комусь потрібен, то немає запитань. Охоче ​​беру участь у ветеранських та виставкових матчах, отримуючи від цього задоволення. У суботу гратиму у матчі ветеранів Карпат проти наших військових”.

“Взагалі я маю чим зайнятися. Думаю найближчим часом вибратися на схід, а також відвідати мій улюблений Харків. А Карпатам я бажаю удачі. Дякую всім, з ким працював – і клубу, і футболістам, і тренерам, які мені допомагали. Особливо своєму синові Остапу, який мені дуже допоміг, коли цього потребував”.

Раніше журналіст Ігор Бурбас наголошував, що причина відходу — недостатня комплектація складу першої команди на рівень УПЛ та прихід нового тренерського штабу до складу Карпат U-19 на чолі з Владиславом Лупашком, якого неодноразово сватали на посаду Маркевича.

Цього міжсезоння Карпати вже оголосили про переходи голкіпера Миная Олександра Кемкіна, півзахисника болгарського Чорно Море Пабло Альвареса, а також хавбека Чорноморця Ореста Кузика.

Також львівський клуб підписав трьох гравців Дніпра-1: захисників Володимира Адамюка та Дениса Мірошниченка, а також хавбека Максима Мельниченка. Ще один трансфер – перехід вінгера Крузейро Стеніо.

Карпати за підсумками минулого сезону підвищилися у класі та зіграють в УПЛ. У першому турі нового чемпіонату України Леви зустрінуться із Вересом 3 серпня. Старт матчу – о 15:30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *