Збірну Англії може очолити один із найвидатніших тренерів в історії футболу

16 липня 2024 року завершилася епоха Гарета Саутгейта на чолі збірної Англії. Після майже восьми років роботи та 102 матчів під його керівництвом, Саутгейт прийняв рішення про відставку з посади головного тренера національної команди.

За інформацією британського видання Independent, Футбольна асоціація Англії (FA) вже розробляє стратегію щодо наступника Саутгейта. Розглядається варіант призначення тимчасового наставника терміном приблизно на один рік. Це рішення може бути пов’язане з амбітним планом FA залучити Жузепа Гвардіолу на посаду головного тренера збірної влітку 2025 року.

Гвардіола, який наразі очолює “Манчестер Сіті”, має контракт з клубом до літа 2025 року. Однак, за наявною інформацією, іспанський фахівець розглядає можливість завершення своєї роботи в англійському клубі після закінчення контракту.

Така стратегія Футбольної асоціації Англії свідчить про їхнє бажання залучити одного з найуспішніших тренерів сучасності до роботи з національною збірною, що може означати початок нової ери в англійському футболі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *