Офіційно: Динамо підписало одного із найбільших талантів грузинського футболу

Київське Динамо оголосило про перехід 18-річного півзахисника Динамо Тбілісі Александре Пейкрішвілі.

Контракт грузинського гравця з київським клубом розрахований на 5 років.

Пейкрішвілі є вихованцем Динамо Тбілісі, у минулому сезоні виступав за його другу команду. На його рахунку 28 проведених зустрічей та 9 забитих м’ячів.

Також Пейкрішвілі є капітаном збірної Грузії U-18.

Динамо у це трансферне вікно вже орендувало колумбійського захисника Форталези Браяна Себальйоса, а також оформило переходи ще трьох українських півзахисників — Олександра Піхальонка, Валентина Рубчинського (обидва — із Дніпра-1) та Максима Брагару із Чорноморця.

Наразі Динамо перебуває на тренувальних зборах в Австрії. У неділю в рамках контрольного матчу кияни розгромили данський Брондбю (4:0). У рамках збору кияни проведуть ще низку спарингів. Зокрема, є домовленості з південноафриканським Мамелоді Сандаунз та берлінським Уніоном.

Динамо за підсумками сезону 2023/24 посіло друге місце в УПЛ. Команда Олександра Шовковського зіграє із сербським Партизаном у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Квитки на перший, «домашній» для киян поєдинок, який відбудеться 23 липня у Любліні, вже надійшли у продаж.

Команда Шовковського мала стартувати в новому сезоні УПЛ у перший вікенд серпня, проте її виїзний матч проти Олександрії був перенесений у зв’язку з викликом гравців обох клубів до олімпійської збірної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *