Олександр Хацкевич дав оцінку виступу збірної України на Євро-2024

Колишній наставник київського “Динамо” Олександр Хацкевич критично оцінив гру національної збірної України на чемпіонаті Європи 2024 року.

Хацкевич зазначив, що команда отримала багато заслуженої критики. На його думку, якщо команда виступила невдало, вона повинна вміти приймати критику.

Аналізуючи матч зі Словаччиною, Хацкевич відзначив, що хоча збірна і покращила гру в другому таймі, але не зуміла розвинути успіх. Він критикує рішення тренерського штабу грати на утримання результату, а не намагатися збільшити різницю м’ячів, яка могла б допомогти у виході до плей-оф.

Тренер наголосив на важливості ризику для досягнення поставлених цілей. Він також відзначив ключову роль воротаря Трубіна, який врятував команду від поразки у матчі зі Словаччиною.

Особливу увагу Хацкевич звернув на проблеми збірної у перших таймах матчів, назвавши їх “катастрофою”. Він підкреслив, що ця проблема спостерігалася не лише на Євро, але й у попередніх важливих матчах проти Македонії, Ісландії та Боснії.

Уже стільки дісталося критики команді, заслуженої критики. Якщо ти обі***вся, то маєш вміти вислуховувати критику. Як її сприйняла збірна? Теж двояка думка.

Так, начебто зі Словаччиною в другому таймі команда переламала гру, але й дотискати потрібно було, з огляду на різницю м’ячів. Але чомусь було ухвалено рішення тренерського штабу грати на утримання результату, а не на збільшення різниці забитих і пропущених, яка надалі могла допомогти вийти в плей-оф. Потрібно не боятися ризикувати, щоб домагатися поставлених завдань і результатів. Якби не Трубін, то ми б уже після Словаччини могли забути про збірну. До першого голу були моменти, де воротар справді врятував.

У всіх матчах перший тайм – це катастрофа. Не тільки на Євро, а й згадайте гру з Македонією, Ісландією, Боснією. Перші 45 хвилин – провал“, – наводить слова Хацкевича Український футбол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *