Сенсаційний поворот: зірковий гравець Динамо Київ несподівано перейшов до китайського клубу

Вінгер Динамо Жерсон Родрігес офіційно перейшов в Гуансі Халіао на правах оренди. Китайський клуб після завершення орендного договору отримає право першочергового викупу.

Жерсон є гравцем киян з літа 2019 року. Вінгер регулярно віддавався київським клубом в оренду — у турецькі Анкарагюджю, Еюпспор та Сівасспор, французький Труа, еміратську Аль-Вахду, словацький Слован.

Контракт Родрігеса з київським клубом спливає влітку 2025 року. Раніше повідомлялося, що вінгер близький до переходу в Хаур-Факкана з ОАЕ.

Минулий сезон гравець збірної Люксембургу провів у Словані. Клуб із Братислави достроково розірвав договір із гравцем у травні. У Словані наголосили, що причиною розриву контракту стало недотримання дисциплінарних норм.

Динамо за підсумками сезону 2023/24 посіло друге місце в УПЛ. Команда Олександра Шовковського зіграє із сербським Партизаном у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Квитки на перший, «домашній» для киян поєдинок, який відбудеться 23 липня у Любліні, вже надійшли у продаж.

Гуансі Халіао виступає у Першій лізі Китаю, другому за силою дивізіоні. Після 17 турів чемпіонату новий клуб Родрігеса посідає четверте місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *