Андрій Лунін прийняв рішення щодо трансферу в Аль-Наср, за який грає Роналду

25-річний український воротар Андрій Лунін, який наразі виступає за мадридський “Реал”, може змінити клуб під час літнього трансферного вікна.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про можливий перехід Луніна до саудівського клубу “Аль-Наср”, де грає зірковий Кріштіану Роналду. Однак, згідно з повідомленням Bernabeu Digital, український голкіпер відхилив цю пропозицію.

Повідомляється, що Лунін прагне продовжувати виступати на найвищому рівні європейського футболу. Його майбутнє залишається відкритим, і він розглядає різні варіанти продовження кар’єри.

Минулого сезону Лунін провів за “Реал” 31 матч у всіх турнірах. У цих іграх він пропустив 32 голи та 12 разів зберіг свої ворота “сухими”. Ці статистичні дані свідчать про досить успішні виступи українського воротаря.

Рішення Луніна відмовитися від переходу в саудівський клуб та бажання продовжувати кар’єру в топ-чемпіонаті Європи демонструє його амбіції та прагнення розвиватися як професіонал на найвищому рівні. Ситуація навколо майбутнього українського голкіпера залишається цікавою темою для обговорення у футбольних колах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *