Луїс де ла Фуенте висловився про тріумф збірної Іспанії на Євро-2024

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте прокоментував перемогу над Англією (2:1) у фіналі чемпіонату Європи-2024.

“Ми щасливі і пишаємося цією чудовою групою футболістів, і настав час насолодитися цим. Я думаю, ми зробили те, чого було дуже важко досягти. Все, чого ми хочемо зараз – насолоджуватися перемогою”.

“Скоро ми почнемо думати про майбутнє, бо це дуже амбітна команда, яка хоче виграти ще багато турнірів. Я завжди казав, що маємо 26 чудових гравців”.

“Субіменді? Він зіграв фантастичний другий тайм. Він ще один із наших чудових гравців, тому я хотів би подякувати йому і сказати, що мені пощастило керувати цією фантастичною групою гравців”.

“Я не думаю, що ми були фаворитами. Я просто хотів, щоб моя команда могла конкурувати, і ми це зробили. Я просто хочу, щоб мої гравці продовжували вдосконалюватися”.

У фінальному матчі чемпіонату Європи-2024 збірна Іспанії перемогла Англію з рахунком 2:1. Історичний тріумф команді де ла Фуенте принесли голи Вільямса та Оярсабаля.

Іспанія вчетверте виграла чемпіонат Європи та стала абсолютним рекордсменом континенту за цим показником. Позаду залишилася Німеччина із трьома перемогами. По два тріумфи на рахунку Італії та Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *