Руслан Маліновський не поїде на збори з Дженоа: що чекає на українця

Руслан Маліновський, 31-річний український півзахисник, не вирушив на збори з італійським клубом “Дженоа“. Прес-служба “грифонів” опублікувала список гравців, які поїхали на збори, і Маліновського серед них немає.

Наразі Маліновський перебуває у відпустці, проводячи час зі своєю родиною. Клуб надав йому додатковий час на відпочинок, оскільки футболіст не мав можливості повноцінно відпочити через участь у чемпіонаті Європи у складі збірної України.

Важливо відзначити, що в “Дженоа” як і раніше розраховують на українського півзахисника. Його відсутність на зборах пов’язана виключно з наданням додаткового часу на відпочинок після напруженого сезону та міжнародного турніру.

У сезоні 2023/24 Маліновський провів за “Дженоа” 30 матчів, в яких відзначився 4 голами та 2 результативними передачами. Ці статистичні дані свідчать про важливу роль українця в команді.

Ця ситуація демонструє, що клуб враховує індивідуальні потреби гравців у відпочинку та відновленні, особливо після участі в міжнародних турнірах. Очікується, що Маліновський приєднається до команди після завершення свого подовженого відпочинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *