Посилення для Ротаня: Олександрія підписала досвідченого українського півзахисника

ФК “Олександрія” офіційно оголосив про підписання півзахисника Дмитра Мишньова. 30-річний гравець уклав контракт з клубом до 31 травня 2026 року.

Мишньов раніше виступав за “Маріуполь”, а з літа 2022 року грав за “Зорю”. У минулому сезоні він провів 29 матчів за луганський клуб, зробивши дві результативні передачі.

Це не єдине підсилення “Олександрії” цього міжсезоння. Раніше клуб підписав нападника Олександра Філіппова з “Дніпра-1” та захисника Артема Шабанова. Крім того, “Олександрія” продовжила контракти з досвідченим півзахисником Кирилом Ковальцем та захисником Олександром Мартинюком.

За інформацією Sport Arena, “Олександрія” також зацікавлена у переході атакувального півзахисника Цотне Пацації з “Динамо” (Батумі).

У минулому сезоні “Олександрія” фінішувала на восьмому місці в Українській Прем’єр-лізі. Цікаво, що матч команди Руслана Ротаня проти київського “Динамо” у першому турі нового сезону перенесено на пізніший термін через участь частини гравців обох команд та головного тренера “Олександрії” в Олімпіаді-2024 у складі збірної України.

Ці трансфери та продовження контрактів свідчать про амбіції “Олександрії” покращити свої результати в новому сезоні УПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *