Офіційно: Динамо оголосило, де продовжить карʼєру півзахисник Сергій Булеца

Київське “Динамо” офіційно підтвердило чергову оренду півзахисника Сергія Булеци. 25-річний гравець проведе наступний сезон у Польщі, як і попередній.

“Лехія” (Гданськ) уклала з “Динамо” річну орендну угоду, яка включає опцію викупу контракту футболіста. Раніше повідомлялося, що польський клуб хотів розділити з “Динамо” витрати на зарплату Булеци.

Минулого сезону Булеца грав в оренді за інший польський клуб – “Заглембе” (Любін). У 29 матчах він забив один гол і зробив чотири результативні передачі. Після закінчення сезону Булеца повернувся до “Динамо”.

У складі “Лехії” вже виступають кілька українських гравців: воротар Богдан Сарнавський, півзахисник Іван Желізко та вінгер Максим Хлань.

“Лехія” минулого сезону виграла перший дивізіон Польщі, що забезпечило їй повернення до Екстракласи (вищого дивізіону). Свій перший матч у новому сезоні Екстракласи “Лехія” проведе 19 липня на виїзді проти “Шльонська”.

Ця оренда надає Булеці можливість отримати більше ігрової практики та продовжити свій розвиток у польському чемпіонаті, який стає все більш привабливим для українських футболістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *