Сенсаційний поворот: Андрій Лунін дав згоду на переговори з несподіваними клубами

Андрій Лунін, воротар “Реала” та збірної України, розглядає можливість переходу до клубів Саудівської Аравії. Найближчим часом він планує зустрітися з представниками Державного інвестиційного фонду Саудівської Аравії для обговорення пропозицій. Зокрема, “Аль-Наср” та “Аль-Іттіхад” виявляють інтерес до українського голкіпера.

Незважаючи на це, Лунін повідомив “Реал” про свій намір розпочати передсезонну підготовку з командою. Його агент, Жорже Мендеш, незабаром прибуде до Мадриду для обговорення майбутнього гравця з клубом.

“Реал” зацікавлений у продовженні контракту з Луніним, який діє до літа 2025 року, але бачить його як резервного воротаря для Тібо Куртуа. Сам Лунін не прагне продовжувати угоду, особливо після того, як Куртуа вийшов в основі на фінал Ліги чемпіонів, щойно оговтавшись від тривалої травми.

Раніше повідомлялося про інтерес до Луніна з боку таких клубів як “Манчестер Юнайтед”, “Баварія”, ПСЖ, “Атлетіко”, “Бетіс”, “Ювентус”, “Астон Вілла”, “Арсенал” та “Ньюкасл”. “Манчестер Сіті” та “Ліверпуль” також розглядають українця як потенційне підсилення.

У сезоні 2023/24 Лунін провів 31 матч за “Реал”, пропустивши 32 м’ячі та зберігши ворота “сухими” у 12 поєдинках. “Реал” став чемпіоном Іспанії та переможцем Ліги чемпіонів.

Ця ситуація демонструє, що Лунін перебуває на роздоріжжі у своїй кар’єрі, розглядаючи різні варіанти для подальшого розвитку та отримання більшої ігрової практики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *