Легендарний Серхіо Агуеро спрогнозував переможця Золотого м’яча-2024

Серхіо Агуеро, колишній нападник “Манчестер Сіті” та збірної Аргентини, висловив свою думку щодо потенційного володаря Золотого м’яча 2024 року.

Агуеро високо оцінив виступи Вінісіуса Жуніора, зазначивши: “Вінісіус не провалив Кубок Америки – просто у збірній Бразилії важкі часи. Він неймовірно провів цей сезон – він був кращим за Мбаппе.”

Порівнюючи Вінісіуса з Кіліаном Мбаппе, Агуеро додав: “Я не кажу, що він сильніший за Кіліана в цілому, але цього сезону він досяг більшого успіху. Мбаппе досконаліший гравець, проте французу стає важко, коли суперник обороняється низьким блоком. У цьому плані Вінісіус набагато майстерніший.”

Агуеро також відзначив важливість Джуда Беллінгема для “Реала”: “Беллінгем теж відіграв ключову роль в успіхах “Реала”. Мені подобається цей гравець, і я вважав би за краще, щоб Золотий м’яч дістався йому, але варто визнати, що Вінісіус провів сезон краще.”

Цікаво, що за версією порталу GOAL, Вінісіус наразі посідає друге місце у списку головних претендентів на Золотий м’яч 2024, а фаворитом вважається Беллінгем.

Ці коментарі Агуеро підкреслюють високий рівень конкуренції за престижну нагороду та демонструють різні погляди на те, хто найбільше заслуговує на Золотий м’яч цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *