Андрій Лунін зробив заяву щодо свого майбутнього в мадридському Реалі

Український голкіпер Андрій Лунін висловився щодо свого майбутнього в мадридському “Реалі”. Наразі його контракт діє до літа 2025 року, але клуб пропонує продовжити угоду до 2029 року.

Лунін заявив: “Я довів, що “Реал” може перемагати зі мною у складі. Я хочу залишитися, але моє майбутнє повністю у руках клубу.” Він також додав: “Так, Тібо Куртуа – один із найкращих воротарів у світі, але я хочу мати ігрову практику.”

Ці слова вказують на бажання Луніна продовжити виступи за “Реал”, але водночас на його прагнення отримувати більше ігрового часу. Ситуація ускладнюється наявністю в команді Тібо Куртуа, який вважається одним з найкращих воротарів світу.

Варто зазначити, що минулого сезону Лунін провів за “Реал” 31 матч, в яких пропустив 32 голи та 12 разів зберіг свої ворота “сухими”. Ці статистичні дані свідчать про досить успішні виступи українця.

Цікаво, що головним претендентом на підписання Луніна, у разі його відходу з “Реала”, називають лондонський “Арсенал”.

Ця ситуація демонструє складний вибір, перед яким стоїть молодий український воротар: залишитися в одному з найпрестижніших клубів світу, але, можливо, з обмеженим ігровим часом, чи шукати нові можливості для регулярної ігрової практики в іншій команді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *