Президент Вереса запропонував рішення для УПЛ, у разі виключення Дніпра-1

Президент “Вереса” Іван Надєїн висловився щодо можливого виходу “Дніпра-1” з Української Прем’єр-ліги (УПЛ). Він запропонував розширити лігу до 18 команд, включивши додатково три клуби.

Надєїн зазначив, що чутки про фінансові труднощі “Дніпра-1” циркулювали давно. Він поставив під сумнів доцільність видачі клубу атестата для участі в єврокубках при наявності проблем з виплатою зарплат.

Президент “Вереса” запропонував реформувати атестаційний процес, залучивши до нього УПЛ. Він також висловив думку, що у разі проблем з атестацією “Дніпра-1”, його місце мав би зайняти “Минай”.

Надєїн запропонував третій варіант вирішення ситуації – збільшення кількості команд в УПЛ до 18. За його словами, це дозволило б збільшити кількість матчів у чемпіонаті до 34, а також дати можливість виступати в еліті “Минаю”, “Металісту 1925” та “Лівому Берегу”. Він підкреслив, що розширення ліги під час війни було б проявом сміливості.

Раніше повідомлялося про проблеми “Дніпра-1” з комплектацією складу для тренувального збору. У червні комерційний директор клубу В’ячеслав Фрідман заявляв про загрозу закриття проекту через фінансові труднощі.

“Верес” розпочне новий сезон УПЛ домашнім матчем проти “Карпат” 3 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *