Зірковий футболіст Манчестер Сіті попросив клуб про трансфер: оцінюють в 90 млн євро

Форвард “Манчестер Сіті” Хуліан Альварес розглядає можливість зміни клубу. Аргентинський нападник звернувся до керівництва з проханням про трансфер, прагнучи отримувати більше ігрового часу.

Незважаючи на пропозицію покращеного контракту від “городян”, Альварес відхилив її. Його поточна угода дійсна до 2028 року, але гравець готовий покинути клуб цього літа за умови встановлення адекватної трансферної ціни.

Чемпіон світу приєднався до “Манчестер Сіті” влітку 2022 року з “Рівер Плейта”. У минулому сезоні він продемонстрував вражаючі результати: 19 голів та 13 асистів у 54 матчах різних турнірів. Transfermarkt оцінює контракт Альвареса в 90 мільйонів євро. Наразі нападник знаходиться в розташуванні аргентинської національної команди і 15 липня проведе фінальний матч Копа Америка проти Колумбії.

Після перемоги “Сіті” на клубному чемпіонаті світу в грудні, Альварес став одним з трьох гравців в історії, які виграли всі основні турніри в Південній Америці, Європі та на світовому рівні.

Нещодавно з’явилася інформація про інтерес до футболіста з боку ПСЖ та мадридського “Атлетіко”.

Нагадаємо, що “Манчестер Сіті” завершив минулий сезон (130-й в історії клубу) чемпіоном Англії, випередивши “Арсенал” на два очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *