Сенсаційний поворот: українець Андрій Лунін зацікавив гранда АПЛ

Український голкіпер Реала Андрій Лунін може продовжити кар’єру у Ліверпулі.

Червоні готуються до потенційного переходу Аліссона. У свою чергу, менеджмент мерсисайдського клубу розглядає варіант із Луніним як заміну бразильцю.

Український воротар повідомив Реал, що планує розпочати з ним передсезонну підготовку на тренувальній базі у Вальдебебасі. Агент Луніна Жорже Мендеш цього тижня прибуде до Мадрида, щоб обговорити з клубом майбутнє українського голкіпера.

Реал зацікавлений у продовженні контракту з Андрієм, поточний термін якого розрахований до літа 2025 року. Бланкос продовжують бачити українця як резервний голкіпер для Тібо Куртуа.

При цьому сам Лунін не хоче продовжувати діючу угоду, а на її рішення вплинув вихід Куртуа в основі на фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської Борусії (2:0), коли бельгієць тільки-но оговтався після тривалої травми.

У квітні повідомлялося про пропозиції Луніну від Манчестер Юнайтед, Баварії та ПСЖ (парижани нібито були готові викласти за воротаря 18 мільйонів євро).

Також на зв’язок із Реалом виходили й представники Атлетіко, Бетіса, Ювентуса, Астон Вілли, Арсеналу та Ньюкасла. Останні двоє були готові заплатити за українця 25 мільйонів євро. Як альтернативу Едерсону українця розглядає Манчестер Сіті.

Лунін у сезоні 2023/24 провів 31 матч за Реал у всіх турнірах. Воротар пропустив у них 32 м’ячі та 12 поєдинків відіграв «на нуль».

Реал минулого сезону став чемпіоном Іспанії та тріумфував у Лізі чемпіонів.

Ліверпуль посів третє місце у чемпіонаті Англії. У першому турі нового сезону Червоні зіграють із Іпсвічем 17 серпня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *