Валентин Рубчинський пояснив рішення перейти до Динамо Київ

Новачок київського “Динамо” Валентин Рубчинський поділився першими враженнями від переходу до столичного клубу. 22-річний півзахисник, який нещодавно підписав чотирирічний контракт з “біло-синіми”, розповів про свої амбіції та цілі на новому етапі кар’єри.

“Отримати запрошення від такого клубу було несподівано, але я з радістю погодився,” – зізнався Рубчинський. Він уже провів перше тренування з командою і відзначив теплий прийом від партнерів та тренерського штабу.

Гравець усвідомлює високі вимоги в новому клубі: “Динамо завжди бореться за найвищі місця та ставить перед собою найвищі задачі в усіх турнірах. Виступ у груповій стадії Ліги чемпіонів є однією з них.”

Рубчинський прийшов до “Динамо” з “Дніпра-1”, де провів 72 матчі, забивши 3 голи та віддавши 9 результативних передач. Він також включений до заявки олімпійської збірної України на Ігри в Парижі.

Перехід Рубчинського – частина стратегії “Динамо” на посилення складу. Раніше клуб підписав ще двох українських півзахисників – Олександра Піхальонка та Максима Брагару.

“Динамо”, яке посіло друге місце в УПЛ минулого сезону, готується до матчів другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти сербського “Партизана”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *