Екс-тренер Дніпра-1 та Шахтаря Ігор Йовічевіч втратив роботу: що відомо

Хорватський тренер Ігор Йовічевіч, відомий своєю роботою в українських клубах, оголосив про завершення співпраці з саудівським футбольним клубом “Аль-Раед”.

У своєму зверненні через соціальні мережі Йовічевіч подякував клубу за спільну роботу:

Я хотів би заявити, що сьогодні моя подорож з ФК Аль-Раед добігла кінця. Дуже довгий, важкий і складний сезон, в якому було багато прекрасних моментів та емоцій. Ми були разом, як одна родина, у клубі Аль-Раед. Але сьогодні наші шляхи розійшлися.

Тренер побажав успіху своїм колишнім підопічним та висловив готовність до нових викликів: “Я бажаю Аль-Раеду та моїм гравцям великих успіхів у майбутньому. Готовий до нових викликів!”

Йовічевіч очолив “Аль-Раед” на початку липня 2023 року, одразу після завершення роботи з донецьким “Шахтарем”, з яким він виграв чемпіонат України. Під керівництвом хорватського фахівця саудівський клуб завершив сезон на 12-му місці, набравши 37 очок у 34 турах.

50-річний Ігор Йовічевіч має багатий досвід роботи в українському футболі. Він тренував львівські “Карпати” та “СК Дніпро-1”, а також очолював “Шахтар”. Крім того, в його тренерській кар’єрі були словенський “Цельє” та загребське “Динамо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *