Кріштіану Роналду прокоментував вихід Португалії до чвертьфіналу Євро-2024

Кріштіану Роналду, капітан збірної Португалії, поділився враженнями після драматичної перемоги над Словенією у 1/8 фіналу чемпіонату Європи-2024.

Матч завершився нульовою нічиєю в основний та додатковий час, а в серії пенальті португальці здобули перемогу з рахунком 3:0.

Було важко, але такий футбол. Суперники добре захищалися – вони дуже сильні, але Португалія перемогла, тому що ми грали краще і заслужили місце у вісімці найсильніших,” – заявив Роналду після матчу.

Він також підкреслив важливість ентузіазму та бажання команди: “Ми проявили ентузіазм, показали, що хочемо грати, отримувати задоволення та дарувати радість уболівальникам – все це наше життя”.

Варто відзначити, що в додатковий час Роналду не зміг реалізувати пенальті, який відбив словенський воротар Ян Облак. Однак у серії післяматчевих пенальті Кріштіану реабілітувався, успішно виконавши свій удар.

Наступним суперником Португалії у чвертьфіналі стане збірна Франції, яка перемогла Бельгію з рахунком 1:0. Матч відбудеться 5 липня в Гамбурзі, початок зустрічі о 22:00 за місцевим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *