Полісся продовжує посилюватися: “Вовки” підписали одного з лідерів Миная

Футбольний клуб “Полісся” (Житомир) оголосив про придбання захисника Сергія Корнійчука з “Миная”. 20-річний футболіст стає черговим новачком команди в літнє трансферне вікно.

Корнійчук приєднався до “Миная” в лютому 2024 року з запорізького МФК “Металург”. За півроку в ужгородській команді молодий захисник встиг зіграти 11 матчів в Українській Прем’єр-лізі та відзначитися одним голом.

“Полісся” активно підсилюється перед новим сезоном. Раніше клуб підписав контракти з боснійським нападником Адміром Бристричем, воротарем Євгеном Волинцем, півзахисниками Русланом Бабенком та Олексієм Гуцуляком, захисниками Матеєм Матичем, Жоао Віалле та Георгі Майсурадзе. Також до команди приєднався захисник Данило Бескоровайний, але він отримав серйозну травму під час підготовки до сезону.

У сезоні 2024/25 “Полісся” очолюватиме Імад Ашур, який раніше тренував юнацьку команду “Дніпра-1”. Перший матч нового чемпіонату житомиряни проведуть проти “Руху”.

Окрім виступів в УПЛ, “Полісся” візьме участь у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій, де зустрінеться зі словенською “Олімпією”. Домашні єврокубкові матчі команда проводитиме в польському місті Глівіце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *