Микола Шапаренко веде переговори з титулованим європейським клубом

Турецький клуб “Бешикташ” знову виявив зацікавленість у трансфері півзахисника київського “Динамо” та збірної України Миколи Шапаренка.

Представники стамбульського клубу зв’язалися з гравцем одразу після його повернення з Євро-2024, інформує видання Fotomac.

Інтерес “Бешикташа” до українського футболіста не новий – клуб працює над можливим трансфером Шапаренка ще з весни. У травні агент гравця передав турецькій стороні очікування щодо умов особистого контракту.

Окрім “Бешикташа”, інтерес до Шапаренка виявляє італійське “Лаціо”, яке готове запропонувати за трансфер 10 мільйонів євро.

Нинішній контракт 24-річного півзахисника з “Динамо” діє до вересня 2025 року. У березні Шапаренка було визнано найкращим гравцем київського клубу.

У минулому сезоні Микола провів 26 матчів за “Динамо” у всіх турнірах, забивши 5 голів та віддавши 8 результативних передач. На Євро-2024 він відзначився голом та асистом у матчі зі Словаччиною (2:1).

“Динамо” під керівництвом Олександра Шовковського посіло друге місце в УПЛ сезону 2023/24 і тепер готується до матчів другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти сербського “Партизана”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *