Володимир Бражко зацікавив іменитий європейський клуб

Роттердамський Феєнорд виявив інтерес до півзахисника київського Динамо та збірної України Володимира Бражка.

За інформацією видання Geitjewieffer, нідерландський клуб розглядає Бражка, як потенційну заміну ключовому півзахиснику Матсу Віфферу, який може залишити команду цього міжсезоння. Найближчим часом очікується офіційна пропозиція Феєнорда щодо трансферу, а сам Бражко позитивно оцінює можливість продовжити кар’єру в Роттердамі.

Володимир Бражко є вихованцем Динамо. Сезон 2022/2023 він провів в оренді в складі Зорі, після чого повернувся до київського клубу та завоював місце у стартовому складі. У минулому розіграші УПЛ Бражко зіграв 26 матчів, забивши 6 голів та віддавши 3 асисти.

У 2024 році Бражко дебютував у складі національної збірної України і потрапив до заявки на Євро-2024, де взяв участь у всіх трьох матчах групового етапу.

Цього міжсезоння Феєнорд залишив головний тренер Арне Слот, який перейшов до Ліверпуля. Новим головним тренером роттердамців став данець Бріан Пріске.

В минулому сезоні Феєнорд посів друге місце в чемпіонаті Нідерландів, поступившись ПСВ сімома очками. Це дозволило команді отримати пряму путівку до групового етапу Ліги чемпіонів. Новий сезон команда Пріске відкриє 10 серпня домашнім матчем проти Віллем II.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *