Відомий італійський клуб готовий заплатити 10 млн євро за зірку Динамо

Римський футбольний клуб Лаціо виявив зацікавленість у придбанні півзахисника київського Динамо та збірної України Миколи Шапаренка.

Найближчим часом Орли мають намір надіслати до столичного клубу офіційний запит про перехід, запропонувавши за гравця 10 мільйонів євро, повідомляє видання Calciomercato.

Чинний контракт Шапаренка з Динамо розрахований до вересня 2025 року. Хавбека було визнано найкращим гравцем команди у березні цього року. У поточному сезоні Микола провів 26 матчів за клуб у всіх турнірах, забивши п’ять голів та віддавши вісім асистів. На Євро-2024 Шапаренко забив гол та оформив результативну передачу у грі зі Словаччиною, що завершилась з рахунком 2:1.

Раніше, у травні, повідомлялося про інтерес до півзахисника з боку турецького Бешикташа, представники якого зустрічалися з агентом Шапаренка, обговорюючи можливий контракт.

Лаціо, який посів сьоме місце у Серії А, готується до участі у Лізі Європи наступного сезону під керівництвом нового коуча Марко Бароні.

Динамо за підсумками сезону 2023/24 посіло друге місце в УПЛ і готується до другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, де зіграє із сербським Партизаном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *